25 maj 2012

Trotsig 3 åring!!!

Anders var iväg med flickorna till Solbacken idag för att inhandla fotbollsskor och skydd till Leia för hon ska gå fotbollsskola i sommar :) Men tydligen hade Isabelle varit helt omöjlig, sprungit iväg och inte lyssnat och till slut fick Anders nog och kom hem med henne och åkte iväg igen med Leia.

Så efter att ha lyckats trösta henne så kom vi på att vi skulle baka lite. Gjort en tårtbotten till helgens firande och nu väntar en bulldeg på utbakning! :) Måste ju fylla upp frysen lite!
Kunde dock ha blivit en ordentligt bränd tårtbotten. Den förbannade äggklockan tyckte den skulle stanna lite då och då så jag fick helt enkelt gissa när den var färdig. Så nu litar vi inte på den mer, den är dock väldigt välanvänd så det är väl investerade pengar :-p Dags för en ny!

Imorgon ska vi bjuda Jenny och hennes bustroll på grillat och tårta. Blir en sorts mors dag firande en dag för tidigt. Anders jobbar från 6.30-20.00 på söndagen så då blir det nog inte mycket gjort. :/

Nej nu är det dags för utbak av bullar, måste hitta på nåt mer att göra med en jäst. Den gick ut i datum igår. Man kanske skulle ha gjort vaniljbullar också! Mmmm.. :)

1 kommentar:

  1. Åh va gott med bullar, kanske man skulle ta o baka lite inför sommaren?!?
    Vi (jag) tänkte göra cheesecake till på söndag, då vi är så less på tårtor ;)
    Dock måste jag göra två olika (och hoppas på att den mjölkfria blir bra)

    Den där trotsen ja... Åh va kul! :P
    Här har Lova värst just nu, hon har haft 6årstrotsen sen hon va straxt över 5 år. Och den är inte nådig. Hon beter sig precis som en tonårig brud med för mkt attityd. Smäller i dörrar, hatar mig och Johan, suckar o stönar och är allmänt dryg :P
    Snart är ni väl där oxå! haha

    SvaraRadera